Magic Fest 2024 - Největší česká kouzelnická akce!

Již příští týden se uskuteční největší kouzelnická akce v České republice, Magic Fest 2024. Tato tradiční oslava magie se bude konat od 10. do 12. května v Uherském Hradišti. Tento ročník je nabitý zahraničními hvězdami! Rozhodně byste si jej neměli nechat ujít.


Proč vyrazit na Magic Fest?

Magic Fest se koná každé dva roky. Svou velikostí a významem jej můžeme bezpečně označit za nejdůležitější českou kouzelnickou akci. Ve své historii přivítal Magic Fest celou řadu vynikajících kouzelníků a zahraničních hostů.

Ti přijíždějí do Uherského Hradiště nejen předvést svá dechberoucí kouzla, ale také se o ně podělit s účastníky festivalu. Kouzelnické semináře jsou tím největším lákadlem, které Magic Fest nabízí. Během tří dnů můžete získat a nasát obrovské kvantum informací.

Letošní ročník, tedy Magic Fest 2024, vám nabízí možnost navštívit hned šest seminářů během jediného víkendu! A kdo jsou ti zahraniční hosté?

  • Daniel Prado - vynikající brazilský kouzelník zaměřující se na mikromagii.
  • Alain Simonov - jeden z nejlepších jevištních manipulátorů.
  • Giancarlo Scalia - italský kouzelník zaměřující se na magii s kartami a mincemi.
  • Anca a Lucca - rakouský pár mistrů světa v mentální magii.
  • Juliana Chen - legenda jevištní magie. První žena, která získala první místo v nejprestižnější kouzelnické soutěži FISM.
  • Tamás Badár - maďarský kouzelník s originálním přístupem ke karetní magii.

Všichni zmínění hosté se o svá kouzla, techniky a přístupy k magii podělí v rámci svých hodinových seminářů.

Kromě seminářů Magic Fest nabízí také kouzelnickou soutěž v kategoriích mikromagie a jevištní magie. Vaši mysl potrápí a ohromí Anca a Lucca se svou páteční show.

Vrcholem celého festivalu je pak tradiční sobotní Gala Show, ve které se kromě zahraničních hostů představí také mistr České republiky Adam Kotínský nebo Jiří Hadaš, prezident Českého magického svazu a hlavní organizátor Magic Festu.

Pokud byste se rádi o Magic Festu dozvěděli více, navštivte tento oficiální web.

Vstupenky

Chtěli byste se zúčastnit? Pak je nejvyšší čas se přihlásit!

Kvůli množství zahraničních hostů a více než bohatému programu byste si mohli myslet, že vstup na Magic Fest bude stát několik tisíc korun. Pravý opak!

Standardní účastnický poplatek je 1500 Kč. Tato vstupenka vám zajistí účast na celém festivalu, přistup na všechny semináře, show Ancy a Luccy, sobotní Gala Show a také doplňující společenské večery, během kterých se můžete potkat a seznámit s dalšími nejen českým kouzelníky.

Jestliže jste členy Českého magického svazu, pak vás vstupné vyjde na pouhých 1000 Kč!

Ani nekouzelníci nemusejí zoufat. Vstupenky pro veřejnost na show Ancy a Luccy i na sobotní Gala Show jsou také v prodeji.

Wonderland v Uherském Hradišti

Stejně jako před dvěma roky i letos vyrazíme do Uherského Hradiště. Najdete nás v magickém bazaru. Přijďte se za námi podívat a zjistit, co je nového ve světě magie.

Těšíme se na vás všechny již příští víkend!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz