Nejlepší knihy pro začínající kouzelníky

blog 4

Krásný den!

Jsme nadšeni, že se náš obchod pyšní opravdu širokou nabídkou kouzelnických knih. Pokud s kouzlením začínáte, tak pravděpodobně přemýšlíte, jakou knihu si vybrat. Sepsali jsme seznam knih, o kterých si myslíme, že by je každý kouzelník, nejen začínající, měl mít ve své knihovně.

The Royal Road to Card Magic
Tato kniha od autorského dua Jean Hugard a Frederick Braue vás vezme na cestu světem karetní magie. Naučíte se zde úplné základy - jak správně držet balíček karet v ruce nebo jak balíček zamíchat - i pokročilé techniky - Double Lift nebo Pass. Na vysvětlení každé techniky navazuje kapitola, ve které najdete karetní triky uplatňující právě vysvětlenou techniku v praxi.

Série knih "Self-Working"
Karl Fulves patří mezi nejaktivnější autory kouzelnických knih. Jeho knihy s názvem Self-Working obsahují kouzla, k jejichž předvedení nemusíte umět složité manipulace. Většina efektů pracuje s dopředu připravenými pomůckami nebo funguje na matematických principech. V našem obchodě najdete knihy Self-Working Card Tricks a Self-Working Close-Up Card Magic zabývající se karetní magií a knihu Self-Working Mental Magic věnovanou mentalismu.

Modern Coin Magic
Bible kouzel s mincemi. Tak bývá kniha Modern Coin Magic často označována. Najdete v ní totiž více než 100 technik s mincemi a více než 200 kouzel. Modern Coin Magic je nejlepší výchozí bod, pokud se chcete naučit kouzlit s mincemi.

Practical Mental Magic
Kniha Practical Mental Magic, kterou napsal Theodore Annemann, by měla být jednou z vašich prvních, pokud vás zajímá mentální magie a mentalismus. Patří totiž spolu s 13 Steps to Mentalism k základním pilířům mentalismu. V Practical Mental Magic se naučíte desítky kouzel a principů, které ohromí vaše diváky.

Magic and Showmanship: A Handbook for Conjurers
Do tohoto výběru jsme museli zařadit alespoň jednu knihu věnující se teorii. Magic and Showmanship od Henninga Nelmse popisuje část magie, která bývá opomíjena - vystupování, předvádění. Kromě rad, jak zlepšit svá vystoupení, vám kniha nabídne také desítky kouzel.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz