Vítejte ve Wonderlandu!

S radostí vám představujeme náš kouzelnický obchod Butterfly Wonderland, naši "Zemi zázraků"!

V našem obchodě naleznete značené i hrací karty Butterfly, ochranné obaly na karty a další produkty značky Butterfly. Náš obchod se také pyšní nejširší nabídkou kouzelnických knih v České republice. V kategorii Doplňky najdete podložky určené na mikromagii či rekvizity jako Linking Rings (Čínské kruhy) nebo kouzelnický provaz.

Naším cílem je vybudovat místo, kde se budou moci kouzelníci setkávat, sdílet mezi sebou své nápady a rozvíjet své kouzelnické umění a schopnosti. Proto jsme také otevřeli kamennou prodejnu, kterou najdete na adrese Osadní 35, Praha 7 - Holešovice. Prodejna je otevřena každý všední den od 13 do 18 hodin. A jakmile to bude možné a situace to dovolí, budete se moci těšit na mnoho akcí!

Kromě nabídky knih určených k prodeji jsou v naší prodejně k dispozici desítky dalších knih, které si při své návštěvě můžete prohlédnout a číst si v nich. V případě, že by vás některá z nich zaujala, je možné všechny vystavené knihy na dotaz objednat.

Sledujte náš Instagram, aby vám neunikly žádné novinky z našeho obchodu a dozvěděli jste se více informací o nabízených produktech.

V případě, že máte jakýkoliv dotaz nebo byste si přáli poradit s výběrem karet či knih, tak nás neváhejte kontaktovat na e-mailu, na Instagramu nebo na online chatu zde na webu.

Děkujeme za návštěvu našeho obchodu a těšíme se na osobní setkání!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz