Naše prodejna bude 29. března a 1. dubna uzavřena. Děkujeme za pochopení. Těšíme se na vás opět 2. dubna!

Průvodce kartami Butterfly

Krásný den!

Rodina karet Butterfly se každým rokem rozrůstá, kvůli čemuž může být složité se mezi jednotlivými balíčky správně orientovat. Vytvořili jsme průvodce, který by vám měl pomoci s výběrem karet vhodných přesně pro vás.

blog 2


Značené karty

Original 2nd Edition

Balíček Original 2nd Edition je ideální volbou pro všechny, kteří se s kartami Butterfly seznamují. K balíčku je totiž přiložen odkaz na výukové video, ve kterém se dozvíte jak používat značené karty Butterfly. Krabička karet Original 2nd Edition je ozdobena UV Spot efektem, motýl na přední straně krabičky obsahuje termochromický inkoust, a květinovým vzorem je ozdobený i vnitřek krabičky.

Pozn.: Výukové video je v anglickém jazyce.

Butterfly Refills

Balíčky pojmenované Refills jsou určené především pro ty, kteří již znají a umějí používat značící systém našich karet. Od karet Original 2nd Edition je odlišuje jednodušší krabička bez UV efektu a termochromického inkoustu, a především absence výukového videa. Refills jsou cenově nejdostupnější Butterfly karty a jsou nabízené ve dvou variantách - v balení po 2 (Butterfly Refill 2 Pack) nebo 6 balíčcích (Butterfly Refill 6 Pack).

Butterfly Black Series

Black Series je souhrnné označení pro všechny černé Butterfly karty - černo-bílé, černo-stříbrné a černo-zlaté. Tyto karty byly vytištěné Cartamundi v roce 2020 na tenký Slimline stock. Černo-stříbrné a černo-zlaté karty vynikají fólií na rubu i lících a také postříbřenými, resp. pozlacenými hranami. Černo-bílé karty mají díky edge printing technologii černě potištěné hrany. Všechny barevné varianty jsou dostupné ve značeném i neznačeném provedení. Značené verze obsahují oboustrannou kartu s vysvětlením značení.


Hrací karty

Butterfly Playing Cards NEZNAČENÉ

Pokud hledáte hrací karty s designem Butterfly, pak neznačené balíčky jsou to pravé. Díky absenci zančení se jedná o perfektní karty na poker nebo jiné hry. Se dvěma balíčky se dá hrát oblíbená kanasta nebo "žolíky".

Futterfly Playing Cards

Tyto karty byly navrženy speciálně pro Ondřejovo druhé vystoupení v show Penn & Teller: Fool Us, následně je použil i při svém třetím vystoupení. Jsou to jediné Butterfly karty, jejichž rub není borderless (nezasahuje až do krajů), ale je ohraničen černou linkou. Stejně jako černo-bílé karty Butterfly mají i Futterfly černě potištěné hrany.


Trikové karty

Stripper Deck

U nás je tento balíček také známý pod názvem kónické karty. Nenápadně upravený balíček karet, který umožňuje získat kontrolu nad jednou nebo více kartami najednou. Nabízíme dvě varianty těchto karet - Side Stripper balíček, který je upravený na delší hraně, a End Stripper, který je naopak upravený na kratší hraně. Stripper balíčky jsou ručně vyráběné ze značených karet Butterfly.

Svengali Deck

Další z řady populárních balíčků kouzelnických karet. Svengali Deck vám umožní během vteřiny správně uhodnout divákem vybranou kartu nebo okamžitě přeměnit každou kartu v balíčku na divákovu. Tento balíček je využíván nejen pro karetní triky, ale také pro mentalistické rutiny. Svengali balíčky jsou stejně jako Stripper balíčky ručně vyráběné ze značených karet Butterfly.

One Way Force Deck

One Way Force Deck, u nás známý jako sadové karty, je balíček skládající se z 52 identických karet. Možností, jak tento balíček využít, je nepřeberné množství. Je vhodný jak pro karetní magii, tak mentalismus a mentální magii. One Way Force balíčky jsou skládané ze značených karet Butterfly.

Gaff Packet

Deset speciálních upravených karet tvoří náš Gaff Packet. Najdete v něm karty určené na klasické karetní triky jako Three Card Monte, Anniversary Waltz nebo MacDonald's Aces. Gaff Packet je určen především pro černo-zlaté Butterfly, protože karty v něm mají stejně pozlacené hrany.


Jestliže máte jakýkoliv dotaz a chtěli byste se o našich kartách dozvědět více, neváhejte nám napsat na e-mail, na Instagram nebo na online chat zde na webu. Rádi vám zodpovíme všechny otázky a poradíme s výběrem!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz