Značené karty Bicycle Rider Back (Kickstarter)

KLASIKA V NOVÉM PODÁNÍ

Značené karty Bicycle Rider Back od Butterfly Magic Store

Značené karty Bicycle Rider Back jsou již nyní dostupné na Kickstarteru.


Proč značit právě karty Bicycle Rider Back?

Jsou totiž na trhu již od roku 1887. Jsou to celosvětově nejznámější hrací karty a především ve Spojených státech je najdete téměř v každé domácnosti. Díky svému širokému rozšíření se stali volbou číslo jedna mezi kouzelníky.

Protože jsou tak dobře známé, jsou nejméně nápadným balíčkem, který může kouzelník použít. To je právě ten důvod, proč jsme je označili. Jinak standardní karty se nyní v rukou kouzelníků stávají mocným nástrojem.

Bonusová zajímavost: Tento značící systém jsme poprvé využili u karet Piña Playing Cards, které jsme vytvořili společně se španělským kouzelníkem Víctorem Piñou.


Úvod / Obecné informace

První edici značených karet Bicycle Rider Back jsme vydali na konci roku 2023. Vyrobili jsme je díky spolupráci se značkou Bicycle Cards. Byly omezeny na pouhých 1 000 balíčků, rozdělených mezi balíčky s černou (pro oficiální obchod Bicycle) a modrou pečetí (pro nás, Butterfly Wonderland a Butterfly Magic Store).

Možnost vytisknout značenou verzi karet Bicycle pro nás byla obrovským úspěchem. Vždy budeme vděční za tuto příležitost. První edice otestovala značení a poskytla sběratelům první oficiálně vyrobené značené karty Bicycle Rider Back po téměř deseti letech.

Naším cílem však je vytvořit ideální balíček pro kouzelníky. Jednou z podmínek takového balíčku je, že karty musejí být široce dostupné. A právě zde vstupujete do hry vy, naši přátelé, zákazníci a kouzelníci.

Již 2. dubna odstartuje naše kampaň na Kickstarteru. Základním cílem je vyrobit 2500 červených balíčků Marked Bicycle Rider Back. Pokud však o karty bude větší zájem, samozřejmě jich vytiskneme více.


Cena

Prvním krokem k úspěchu je splnění cíle kampaně ve výši 10 000 EUR. Toho chceme dosáhnout tak, že karty nabídneme za nízkou cenu.

Ano! Možná to zní zvláštně, ale je to tak. Chceme, aby byly co nejdostupnější a kouzelníci je používali s radostí.

Základní cena jednoho balíčku je 12 EUR (přibližně 300 Kč). Dvanáct balíčků bude k dispozici za 120 EUR (přibližně 3000 Kč). Připravili jsme několik zajímavých Early Bird nabídek, díky kterým si budete moci karty zakoupit za ještě výhodnější cenu.

  • Jeden balíček (Early Bird) - 10 EUR (přibližně 250 Kč)
  • Dva balíčky (Early Bird) - 20 EUR (přibližně 500 Kč)
  • Čtyři balíčky (Early Bird) - 40 EUR (přibližně 1000 Kč)
  • Šest balíčků (Early Bird) - 60 EUR (přibližně 1500 Kč)
  • Dvanáct balíčků (Early Bird) - 95 EUR (přibližně 2400 Kč, pouze 200 Kč za balíček)

Tyto Early Bird nabídky budou k dispozici pouze prvních 24 hodin kampaně. Přidejte se včas a získejte značené Bicycle karty za tyto skvělé ceny.


Vlastnosti

Jak jsme již zmínili, jedná se o první oficiálně schválené značené karty Bicycle Rider Back za téměř deset let. Do ikonického Rider Back rubu jsme přidali značící systém. Díky tomuto vylepšení rychle určíte identitu jakékoli karty v balíčku.

Jak to můžete využít? Existují stovky kouzel využívající značené karty. Značené balíčky jsou oblíbené mezi mentalisty, kteří díky nim mohou předvádět rutiny s čtením mysli. Značené karty mohou být užitečné také v případě, že se kouzlo nepodaří podle plánu. Mohou být vaší pojistkou.

Karty nejsou jen plně značené - jsou také jednohlavé! V rubu je ukryta malá značka určující jednohlavost karet. Jakmile ji najdete, už ji vždy uvidíte. Stejně jako značení lze i jednohlavý design využít v nespočtu kouzel.

V každém balíčku najdete oboustrannou kartu (double backer), jednu z nejuniverzálnějších trikových karet v karetní magii. Možná jsme si už něco připravili pro druhou extra kartu (balíčky budou mít 56 karet), ale hlavní slovo budou mít podporovatelé kampaně. Chcete se na projektu přímo podílet? Připojte se k nám! Čím dříve se zapojíte, tím větší vliv mít budete.

Mohlo by se zdát, že jsme zapomněli na žolíky. Nezapomněli! Balíčky budou obsahovat dva identické žolíky, takže budete mít ihned k dispozici dva duplikáty.


Tohle je jen začátek

Připravili jsme několik překvapení, která budou odhalena v průběhu kampaně.

Přidejte se a užijte si toto dobrodružství z první řady.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz